İletişim Hattı +90 (286) 212 07 66

• 07.12.2023
  • canakkaletb
Değerli Firma/Kurum Yetkilisi;

Trakya Bölgesinde ilki 2020 yılında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Trakya Üniversitesi (Edirne) ev sahipliğinde düzenlenen Trakya Kariyer Fuarı (TrakyaKAF) bu yıl yine Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde ve bölgedeki 4 Üniversitenin (Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi) ortaklığında, 27-28 Aralık 2023'de Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Merkez-Edirne'de gerçekleştirilecektir.

Fuar ile ilgili tüm bilgiler ve katılım seçenekleri https://kariyerfuari.trakya.edu.tr sayfasında yer almaktadır.
Fuara katılım için firma-kurum kayıt adımlarına fuar web sayfasından "Kayıt Ol" sekmesinden erişebilirsiniz.
(https://kariyerfuari.trakya.edu.tr/firma-kurum-kayit)

Bölgemizde üçüncü kez düzenlenecek olan ve işbirliği sağladığımız bu büyük fuarda firmalarımıza ücretsiz tanıtım stantları verilecektir.
Fuara katılım, düzenlenecek etkinlikler, işbirliği ve destek için aşağıdaki ofislerle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,
Çanakkale Ticaret Borsası

Ev Sahibi Üniversite Kariyer Merkezi İletişim Bilgileri
Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Balkan Yerleşkesi 22030 Edirne
Öğr. Gör. Ayşe Çelik TAŞKIN
kariyer@trakya.edu.tr

Üniversitemiz Kariyer Merkezi İletişim Bilgileri
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Terzioğlu Yerleşkesi/ÖSEM Binası/1. Kat
Yunus Emre AYGÜL
0286 218 00 18 / 15003
kariyer@comu.edu.tr
  • "YETENEK HER YERDE" TRAKYA BÖLGESEL KARİYER FUARI DAVETİ

Çanakkale Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç